Specializate de tratament anti-aging Perle Bleue

Perle Bleue specializate de tratament anti-aging

Fumatul, regulat nopți târzii, expunerea excesivă la soare, și de ani – toate acestea contribuie la fața reciproc, după mici cioara picioarele lui și ridurile profunde. Din fericire, astăzi nu cred că invidia este chirurgia plastică față de stele, dar de fapt este că nenumărate crema anti-rid, de ambalare și de procedură-am încercat Perle Bleue. Toate cele bune, cu tine chiar acum suntem de partajare!

Perle Bleue pentru a păstra tinerețea la nevoie

Perle Bleue pentru a păstra tinerețea la nevoieEste poate inutil să spun, fumatul nu este numai légzőszerveidet și dinții, dar pielea este, de asemenea, dăunătoare – nutriție echilibrată, cu toate acestea, ai putea trage de timp, la formarea ridurilor! Dec în vitamina E și acizi grași omega-3  Aktiven-zhivot bogată în alimente cum ar fi ficatul, soia, germeni de grâu, semințe de dovleac, fructe de rosa canina și Perle Bleue pește de mare, acest lucru a peachy, ferm și sănătos, puteți face pielea. Cu efect de strălucire struguri nu ratați o călătorie la dieta ta, de două ori pe an-de trei ori ține săptămână-curs lung de mese.
Sfat: struguri pe plan extern, se poate folosi! Coaja de banana si cu o furculita de presă a evita cel puțin șase sau șapte mari de struguri, se amestecă o linguriță de suc de lămâie și o lingură de smântână și uniform ia-o pe față și lăsați-l pe timp de zece minute. Uleiul de semințe de struguri este, de asemenea, eficiente pentru fermitate pielii – câteva Perle Bleue în circulare, din interior spre exterior mișcările de masaj piele!

Degeaba folosesti creme scumpe si aplicatii de ambalare, ridurile de pe fata ta, nu se estompeze, în fapt, ca mai multe și mai vizibile apar linii pe fata ta. Încercați un naturale de materii prime derivate din ser, cum ar fi aceasta: ras cu un morcov curățat, se adaugă un decilitru de iaurt și jumătate un decilitru de proaspăt stors suc de portocale. Amestecul pentru a dispersa arcbőrödön, și lăsați-l pe timp de cel puțin zece-cincisprezece minute, asta-i tot timpul, deoarece iaurtul reface pielea savköpenyét și hidratează celulele pielii, portocaliu fructe și legume în vitamina a și stimulează formarea de noi celule.

Sfat: o dată pe Săptămână, răsfățați-vă cu un plus de hidratare de ambalare, Perle Bleue care ușor ia sub ochi cioara picioarele lui: se amestecă zece la cincisprezece picături de ulei de migdale, o jumătate de gălbenuș de ou, două-trei picături de suc de lamaie si o jumatate de lingurita de bóraxot, uniform ia de sub ochi, iar apoi cincisprezece minute, se spală bine. Dacă nu aveți timp sau starea de spirit pentru a pune împreună acest ambalare în acea noapte, ca simplu ulei de migdale și de masaj pe zona ochilor.

Perle Bleue cum de a scapa de ele

Perle Bleue cum de a scapa de eleDa, sună bizar Perle Bleue metodă pare a fi anti-rid arctor, și este într-adevăr eficient, plus zilnic doar câteva minute să te ia! Prima descrețește-ți fruntea, degetul arătător apăsat sprancene – presiunea, în ciuda încercarea de până la cel puțin zece ori la cincisprezece ori. Apoi, mai mică bărbie, deschide larg gura, pretinde a căscat, și pentru câteva secunde strângeți buzele: gura muschii din jurul întărește, de asemenea, dacă o jumătate de minut s-a bosumflat, pentru aceeași perioadă larg zâmbești, și apoi „umflate” pofazacskódat. În cele din urmă, a muta zona ochilor mușchii: douăzeci de secunde să se uite în sus, astfel încât capacul inferior al tau este destul de mare.

Sfat: nu numai fata, dar, de asemenea, gât Perle Bleue riduri emergente prea palid puteți zilnic câteva minute de gimnastică speciale. Ca un warm-up finisaj câteva fejkörzést, și apoi patru la cinci secunde pentru a menține befeszítve gât și a gâtului mușchii relaxați – vă pentru câteva secunde, și apoi cel puțin de zece ori cincisprezece ori repeta exercitiul. pas: machiaj merge la fel ca argumente pro!

„E o mare greșeală, în vârstă ai, cu atât mai mult fundație și pulbere trebuie să utilizați machiaj. Dimpotrivă: dacă, de exemplu, porpúder prea mult din piele, particulele se acumulează pe mica cioara picioarele lui, așa că mai bine ne-ar accentua ridurile”, spune Toth Zsuzsa machiaj, care, prin urmare, este întotdeauna un produs de consistență cremoasă care să alegi. „Ca vârstă progresează, din ce în ce mai sensibilă și uscată a pielii, în toamna și iarna este, de asemenea, în valoare de crema de protecție solară începe ziua. Utilizați o lumină mată fard de ochi pe genele inferioare și nu-l picteze, ar atrage atenția asupra ridurile sub ochi și cercurile de pe” sfătuiește specialistul.

Sfat: Dacă jurul gurii, ridurile profunde sunt, uita-inchis culoare ruj și creion de buze. „Nuante inchise optic mai mic în vârstă de modul în care este din ce în ce mai înguste, a devenit mai mult buzele. În Plus, ruj și mai mult evidenția zona gurii de riduri”, spune Toth Zsuzsa, care este mai mult de un luciu de buze sidefat și luminoase de buze colorat pentru un vot.