Mama, du-te acasa!

Foarte mult mă fericit

Când 5 ani în urmă tuliłam în braţele fiica mea am fost încântat. Am vrut pentru a arăta lumii întregi şi să înveţe multe lucruri. Am avut nici un plan de grand pentru mama mea. Da, I-a accentuat usor si tot ce am cerut moaşă. Dar atunci când în cele din urmă ne-am dus acasă m-am simţit, că ne da Consiliul. Până când… prima ieşire. Din păcate, apoi ratat un spaţiu în care mama ar putea confortabil şi hrăni copilul. Prin urmare, ea nu iese prea mult.

La domiciliu m-am simţit în siguranţă, am avut totul sub control și am ştiut mai mult sau mai putin ceea ce trebuie să fac. Primele trei luni a fost cea mai dificilă perioadă de maternitate meu. Apoi m-am întâlnit, ce frica, ce oboseala, astfel încât nu ştiu cum este numele meu si ce mare iubire. Au fost zile ca la 16, am fost în pijamale şi au fost, de asemenea, astfel că odliczałam ore pentru întoarcerea soțului ei.

Moment al anului nu sunt deloc favorabileŞi la fel ca acasă, am ştiut ce să fac cum am transporta şi hrăni copilul. Aşa mai departe afara mi-au confiscat panica. Literalmente, mi-era teamă să iasă mai mult de 300 de metri de casa. Ca un satelit în jurul blocului cu fiica ei într-un vagon de dormit. În capul meu  ei înşişi negru scenarii:

Ce va place începe să plângă? Şi pentru a calma posibil la sân.

Ceea ce va trebuie pentru a schimba un scutec? În octombrie ploios ar putea nu mai defila în gondolă.

Ce va fi pentru a plânge atât, că mi-ar trebui să o efectueze? Nu dau sfaturi, după toate, în acelaşi timp, împinge căruciorul.

Moment al anului nu sunt deloc favorabile pentru reducerea preocupările mele. Am mers în jurul blocului tocmai pentru a putea în orice moment să poată să se întoarcă la casa şi că eu sunt un prizonier de propriul copil. Chiar dacă am avut unitatea dreapta timp de 9 ani, mi-era teamă să ia copilul la maşina în sine. Si la Casa m-am simţit în siguranţă. Am fost capabil să se hrănească fiecare jumătate de oră în această poziţie, la fel ca ea. Baza 5 tampoane şi hrănite. Am înfăşa fără probleme. Am fost în stare să le poarte aşa cum suntem.

Pentru asta am fost singur sau în compania celor dragi.

La acel moment, nici una dintre prietenele mele nu era însărcinată, nici chiar ei nu planificate. Am avut kim întâlni şi viaţa mea socială se limitează la excursii scurte fara copil.

Mama, du-te acasaAtunci când a expirat. cel de-al patrulea trimestru şi copilul meu a devenit mai previzibil am aranjat cu prietenele la cinema pe spectacol cinematografic pentru mamele cu copii. Mai întâi am făcut-vă că totul este în loc şi că pot să fac este îmbrăţişarea. Am fost foarte surprins că s-au schimbat tabele, scutece. În timpul sesiunii am fost copil hrană şi somn într-o curea. Stii cum am simtit apoi? Faptul că în cele din urmă am un loc unde eu pot lăsa copilul fără griji. Am avut ceea ce am fost la tine, si la societatea altora am într-o situaţie similară.

De atunci, a fost aproape 5 ani si s-au schimbat.

Din fericire! Avand un al doilea copil nu mai este pentru mine atât de stresantă. La început am ştiut cum trebuie să procedeze şi ce să caute. Cu siguranţă o influenţă semnificativă a fost, de asemenea perioada din an, în care m-am născut. A fost frumos şi cald, şi de ieşire în afara cu cei doi copii, mi-a luat aproximativ jumătate din timp decât acelaşi Lilką în noiembrie. Acest lucru mi-a dat mai mult curaj să publice kp şi a fost mai uşor pentru mine. Junior de parcurgere în gondolă, hrănite de pe bancă şi am fost fericit să dea pentru a face faţă cu doi copii.

Fără îndoială, o mulţime de spaţiu, de asemenea, modificate în urban – este de a deveni mai ecologice mamicile cu copii. Foarte mult mă fericit! Cameră pentru mamele cu copii este cea mai bună invenţie. Un loc unde puteţi defila în biciu, stai pe un scaun moale şi hrana pentru animale într-o atmosferă intimă. Un astfel de sprijin este mamici extrem de necesare. Acelaşi lucru cu locuri încântat enorm, deoarece ele arată că cineva crede despre mame tinere, unde sunt folosite astfel de idei.