Copiii mei nu trebuie să fie fericit

Copiii mei nu trebuie să fie fericit

Fiecare parinte vrea copilul său a fost fericit. Eu am scris fără îndoială acestea. În cazul în care am cere prietenii mei despre care omul ar dori pentru a aduce este întotdeauna un cor: „fericit!” Unele sunt repetat ca o mantra: „nu contează cine sau care va fi, cel mai important lucru pentru tine să fii fericit!” Cred că aceasta este o gândire greşită şi de exercitare a acest lucru.

Greutate bun pe noi, dreapta? Atunci când în spital ne dau mici, fragile corpus luteum în 100 % depinde de noi, credem că este un cadou extraordinar. Avem înaintea noastră o viaţă nouă, care va depinde în mare măsură pe noi. Unele pot chiar imagina cum copilul va arata ca pentru teen ani sau zeci. Compune scenarii care sunt cel mai probabil nu răspunde, deoarece cunoscând forţa, copilul alege o cale diferită. Fiecare dintre noi ar dori copiii noştri pentru a fi fericit. Avea un zambet de la ureche la ureche şi încurajăm energie pozitivă. Cu toate acestea, deseori aşa se întâmplă. http://gradinitaarlechin.ro/goji-cream-cel-mai-bun-crema-anti-rid/

Astfel de lucruri nu dau fericirea.Şi am să vă spun sincer, eu nu sunt capabil să îşi asume responsabilitatea pentru fericirea copilului meu. Eu cred că pentru mine că acest lucru nu este treaba mea si nu am nevoie pentru a lucra.

Ce se va întâmpla în cazul în care mai mulţi ani copiii mei va spune că sunt nefericit?

Va fie căutaţi vina in tine? Mai degrabă nu. Acum când I sînt creşterea mea două, într-adevăr da tot ce am. Şi în cazul în care adulţii spun că sunt nefericit apoi voi doar asculta. Cred că fiecare persoană are o reteta diferite pentru fericire şi să-l doar şi numai la sine.

În sine este optimist.

Îmi place să raţionaliza o varietate de situaţii, astfel încât acestea au un sentiment de eficacitate. Chiar si sotul meu des ma râzând, că chiar şi în situaţia mai rău pot gasi sensul. spune: „poate a fost menit să fie?” sau „în cazul în care s-a întâmplat, s-a întâmplat fără ceva mult mai rău.” În cazul în care în gândirea mea? Mama mea nu mi-a spus că trebuie să fiu fericită, sau diferite. Acelaşi lucru pentru că am venit. Nu numai că, am spus de multe ori că sunt fericit şi nu se scurge l la mine ca o binecuvântare de la fanfarami în situaţiile când sunt minciuna, miros, copiii având în fun, şi am un sentiment de fericire. Numai într-o astfel de momente mici, mici: atunci când labele murdare fiul meu cel mic mi-a tras de gât să sărute fata mea, atunci când fiica ruleaza până în spate şi îmbrăţişări mine, atunci când soţul meu spune, că totul este ok.

Există nici o experienţă mare în stilul de călătorie în jurul lumii, cadouri sau şesari tombola.

Astfel de lucruri nu dau fericirea.

Este un lucru care mă ajută în fiecare zi. Eu însumi permit durerea — nu-l implor În sine este optimist.din capul meu foarte des, dar ma intreb ce pot face. Am învăţat, de asemenea, să se facă distincţia între TRISTEŢE la oboseala. Toate emotiile sunt necesare, chiar şi atunci când nu sunt pe fata. Nu numai că, eu cred că permiţându-vă pentru astfel de momente (nu pretinde a fi eroina miru) mai simt norocos. Iata de ce.

Eu nu pot face copiii mei fericit, dar pot încerca să le arate cum această fericire.

În situaţii de zi cu zi, le-am arăta în cazul în care este în căutarea pentru fericirea şi eu vă va spune că acesta funcţionează cel mai bine. Eu ma uitam si uneori intervin. de ce? Pentru că văd că merge un drum greşit.