Black Latte arătos pierderea de excesul de greutate

Black Latte arătos pierderea de excesul de greutate

Ciocolata neagra in dieta? De ce nu!? Ciocolata nu fie incluse Black Latte în dieta de produse alimentare de sex feminin, dar nu este o excepție! Știați că ciocolata neagra este moderație consuma un efect pozitiv asupra functiei cardiace? Sunt sigur că știi că ciocolata nu este inclus intr-o dieta dieta femeie alimente. Dar există o excepție! Știați că ciocolata neagra este moderație consuma un efect pozitiv asupra functiei cardiace? Dacă în mod regulat de consum pick-up, poate ajuta la prevenirea anumitor inima si boli vasculare responsabile de procesele inflamatorii.

Black Latte cât de repede funcționează

Black Latte cât de repede funcționeazăSfat: Dacă într-adevăr nu te Black Latte poate ajuta, care te opresc din a manca ciocolata, alege mai bogate în proteine felii de calorii goale.
Ciocolata neagra Coronariene boli de inima, CRP de măsurare a nivelului pot fi demonstrat că regulat ciocolata neagra consum în scădere într-o direcție influențată de ciocolata neagra antioxidant conținut. http://aktiven-zhivot.com/black-latte/

CRP (proteina C reactivă) este un produs de ficat de proteine, care este de micro-organisme, bacterii, fungi, paraziți suprafață molecule de a se lega la. CRP valoarea măsurată în reacții inflamatorii de control de recunoscut și stabilit metoda. Pentru a susține această afirmație, aproape cinci mii de mai mult de 35 de ani bărbați sănătoși au fost studiate la Campobassói Universitatea Catolică. Grupuri de oameni: ocazional

ciocolata neagra-consumatori, regulat ciocolata neagra  Black Latte consumatorilor si ciocolata neagra nu consumatori (ziua 5 grame de ciocolată manca nu au fost consumate mai mult). Rezultatele ar putea să vă surprindă. Media niveluri CRP în ciocolată nu sunt consumatori, în cazul de mai mare decât cea de ciocolata consumate pentru consumatori. Pe partea de sus a că, consumul de ciocolata este chiar sănătos să mănânci, ca ciocolata este un consumator. Deci, Dr. Giuseppe și asociații, s-a constatat că ciocolata neagră și consum redus nivelurile CRP relație în mod clar.

Este interesant faptul că doza de mai sus (5 mg) este depășită, aceasta a însemnat un avantaj mai mare, și CRP la nivel exercitat un efect pozitiv, de asemenea, a dispărut. Deci, nu cumpara zeci de ciocolata neagra, este important pentru moderare!  Dieta ciocolata neagra

Dar ciocolata neagra nu numai ca aceasta este un atribut pozitiv și nu este doar un rezultat pozitiv material activ:

noradneralin: rezervele de energie din organism începe
beteobromin: efect de stimulare asupra sistemului nervos
cafeina: de asemenea, sistemul nervos, stimuleaza
feniletilamina: sentimente de fericire
anandamida: o plăcere sentiment provocat
flavonoide: proprietăți antioxidante a acestor compuși, și un impact pozitiv asupra inimii si sistemului vascular, care are un efect vasodilatator  fosfor: menținut amintesc

Ascultă cel puțin 60% ciocolata cu continut de cacao și nu fi tentat, păstrați de zi cu zi „limita”!Cea mai bună veste pentru iubitorii de ciocolata. Nu trebuie să te simți Black Latte vinovat cu privire la consumul de ciocolata dupa, deoarece aceasta poate ajuta la arderea grasimilor. În ciuda faptului că ciocolata conține mult mai multe calorii decât multe alte alimente, care consuma in mod regulat ciocolata sunt mai putina grasime decat cei care nu consuma ciocolata.

„Care sunt cele mai bune alimente care ard grasimi?” în articolul nostru este deja în ciocolată, ca fyogyás pentru a ajuta la tratarea, și acum noi rezultate de cercetare sunt susținute de consumul de ciocolata secundare benefice. Cercetătorii suspectează că ciocolata câștigat de calorii diferit de alte produse alimentare de consum selectarea unei câștigătoare de calorii. Ciocolata, metabolismul functioneaza mai greu, și, astfel, pentru a compensa cantitatea de grăsime, care este ingerarea de magazine. Ca urmare, ciocolata la fiecare dintre componentele de un metabolism bun și dieta étellé vor face, spune un studiu american. (Studiul nu a specificat ce tip de ciocolata a fost cel mai bun.)

Black Latte cât timp sunt stocate rezultatele aplicării

Black Latte cât timp sunt stocate rezultatele aplicăriiDar se pare că toate acest lucru este susținut de subțire tip de corp de la hollywood stele Katharine Hepburn, atunci când a spus: „ceea Ce vezi este o viață de ciocolată consumul de rezultate.” Liderul de studiu Dr. Beatrice Golomb, de la Universitatea San Diego din California cercetător a declarat: „rezultatele cercetării sugerează că calorii sunt nu numai numărul, dar, de asemenea, compoziția sa, care afectează organismul greutate de formare.

Studiul nu analizează ce tip de ciocolata Black Latte au mancat, participanții, sau cât de mult. Ca urmare, nici o relație nu a fost observată pentru a consumat ciocolata volum și mai mare sau mai mic IMC. Cercetatorii avertizeaza concluziile studiului nu toate ciocolată-conține produsul, și nu exclude posibilitatea ca unii oameni pot câștiga în greutate frecvente consumul de ciocolata.

Dar rezultatele „Archives of Internal Medicine” jurnalul publicat în sprijinul fostului, la șobolani, a efectuat cercetări în care ciocolata se găsește în anumite substanțe chimice, cum ar beneficii de spectacol, cum ar fi metabolismul accelera. Cacao este una dintre componentele chimice ale Epikatekin crește numărul de mitocondrii, care sunt celulele consumatorii de energie „energy houses”.

Studiul ca un rezultat de ciocolata (sau componentele) cel mai bun Black Latte pierdere în greutate produse de calitate de componente utilizate. Alte studii au descoperit ca consumul de ciocolata avantaje suplimentare pot fi, de exemplu, poate reduce riscul de boli de inima si accident vascular cerebral, hipertensiune arterială sau riscul de diabet zaharat.