Aceste modalităţi simple vă va ajuta în stăpânirea mizerie în jucării

Dacă pentru a face un pas greşit în jos o casă jucăriile, şi nimeni nu este dispus să curăţenie cameră, care arată ca după bomba-această intrare este pentru tine. Vă vom arăta cum în mod simplu pe acest lucru.

Cea mai frecventă problemă prea multe jucarii

În post de astăzi vă voi arăta o soluţie foarte simplă, care le folosim la domiciliu de la început. Destul de puţine dintre ele este luat de la pedagogie Maria Montessori, iar altele sunt testate de noi (studiu şi de eroare).

Vă vom arăta erorile cele mai frecvente care face dificilă (deşi nu ştiu) la controlul jucarii.

La etaj se află notele, prea, care, de asemenea, uneori, adesea nu putem merge şi jucării. Acest lucru este normal! Nu merge pentru copii şi să asigure să nu odkładały orice lucru pe raft sau să joace un singur lucru la un moment dat (absurd! si cei doi copii nu este posibil). Cu toate acestea, aceste metode este „ca” dacă am avut aplicate nu ar fi de departe mai rău.

Cea mai frecventă problemă: prea multe jucarii!

Jucarii peste tot! Ne-le de fiecare dată când vizitaţi oaspeţii, strângeţi să ne pentru achiziţiile la benzinării, în aproape fiecare ziar pentru copii, de asemenea, găsi jucării. Acesta este într-adevăr, nu e de mirare că copiii au jucarii cu adevărat o mulţime!

Prima greseala: adesea, ele au pur şi simplu prea mult.

jucării rău şi de depozitare

Am putea crede că este de genul asta, dar excesul de jucării lucrări pe copii este DIFUZ. Loc de Joaca ceea ce au, ei nu se poate concentra asupra unui singur lucru, şi ca urmare, nu joci nimic.

Copiii lor, de asemenea, adesea mă uit şi se pare că mai mult sau mai puţin acest lucru: dupa micul dejun dimineaţa (cel mai bun timp de concentrare) când suntem acasă şi niciodată nu merg copiii merg cu unghi în unghi şi nu ştiu ce să facă. Mă însoţească pretutindeni şi văd că te plictisesti. Apoi am ştiu că trebuie să iau din nou taxa de curăţenie în jucării (şi fac despre o dată pe lună).

Nu face acest lucru va niciodată în furie, pentru că este o mizerie. Cele mai comune vă rugăm soţul care a avut copii, si am putin timp pentru a face acest lucru.

a doua eroare: Jucarii de viaţă de până la vârsta şi abilităţile copilului

Ceea ce am de pompare: cele mai frecvente interesele copiilor şi perioadele lor sensibile. Am fost de navigare jucăria în dulapul meu magic, care voi arăta la final şi alegeţi cele care va fi potrivit pentru vârsta şi abilităţi. Julkowi multe ori scoate ceva „la testul”, dacă văd că cu ceva complet nu să-I ascundă jucăria mea. Dacă jucăria nu este ajustată la varsta cel mai adesea se află pe podea.

Într-adevăr nu are sens să păstreze pe rafturi sau în coşuri de jucarii cu care copiii au crescut de exemplu. în cazul nostru, zornăitori, masează, etc.

Această jucărie nu este interesant şi cu siguranţă imediat terenuri pe podea. Şi Statele Unite va fi singurul supărat!

Aceste modalităţi simple vă va ajuta

Jucării pentru dificil şi de viaţă până la calificare, de asemenea, uşor teren pe podea. Mult mai bine la jucării a fost mai puţin, dar să sprijine dezvoltarea copilului.

Eroare terțe: jucării rău şi de depozitare

În cazul în care copilul dumneavoastră are o mulţime de jucării, şi nu-l joc ar putea jucarii prost sunt expuse. Cele mai bune sunt rafturi, care sunt la înălţimea ochilor copilului. Apoi este cel mai probabil ca bebelusul va ajunge la ceva. Există, de asemenea, ar putea avea dificultăţi cu foto/stivuire jucării, pentru că este dificil de utilizat.

Cele mai bune scăzut Alimentatoare sau tăvi. Copilul vede apoi conţinutul şi va fi mai uşor să-l ia în mână, ceea ce se întâmplă să vreau să. În cazul în care coşul de cumpărături, caseta este mare este cel mai probabil, un copil va arunca totul la podea pentru a găsi un lucru pe care are nevoie. Cu tăvi, sau mici „feeder” puteţi lua cu uşurinţă, ceea ce are nevoie de doar. El va, de asemenea, face mai uşor să ia totul pe covor sau pe masă şi în cele din urmă la curăţare. Ca acest lucru este atât de simplu, dar multi parinti nu stiu. Încercaţi-l, poate doriţi să verificaţi.